Mellszívó bérlés

Ne verje magát felesleges költségekbe, vásárlás helyett inkább béreljen kedvezményes áron mellszívó készüléket!

Igényes, minőségi kézi és gépi (kórházi) mellszívó a Bebikellekek.hu-ról!


Mellszívó készülékek

kézi mellszívóKézi mellszívó
  • AVENT ISIS típusú mellszívó.
  • A kézi mellszívó használata egyszerű,
  • Könnyű és természetes lehetőséget kínál az anyatej lefejéséhez.
  • Segít enyhíteni a feszülő, fájó mell tüneteit.
Kölcsönzési díj:
100 Ft/nap
gépi mellszívóGépi (kórházi) mellszívó
  • Lactina Electric Plus elektromos mellszívó gép, amellyel akár a teljes anyatej mennyiség folyamatos lefejése is lehetséges.
  • Nagyon kényelmes és kíméletes az kismamák számára.
  • Egyszerű kezelhetőség.
  • Kórházakban is használják.
Kölcsönzési díj:
350 Ft/nap

 


mellszívó

Elkeserítő tény, hogy szinte minden második anyukának problémája van a szoptatással! A gond vagy az, hogy túl sok a teje a mamának, és ennek következtében az emlő begyullad, vagy kevés a tej, így nincs elegendő a babának! Mindkét eshetőség komoly gondot jelent, de ma már erre is van megoldás! A mellszívó készülékekkel biztosíthatja az egyenletes tejtermelődést és elkerülhetőek az egyébként fellépő problémák.


Tudja meg, melyik (kézi vagy gépi) mellszívó készülékre van Önnek szüksége!


mellszívóA mellszívó készüléket akár egy napra is lehet kölcsönözni! A kórházi Madela Lactaset Lactina nevű elektromos mellszívó készüléket azoknak az anyukáknak ajánljuk, akiknek egy nap többször is kell fejni a mellüket. Az Avent kézi mellszívó szerkezetet pedig azoknak ajánljuk, akiknek napjában csak egy-két alkalommal szükséges fejegetni.

Mi mindenre tudjuk a megoldást, forduljon hozzánk, s könnyítse meg a szoptatási időszakot mellszívó készülékeinkkel!

A szoptatás első periódusában minden anyuka feji mellét, mivel több teje van, mint amennyi optimálisan kellene. A mellszívó készüléket addig használja, amíg szükségét érzi! Mi rugalmasan, addig szolgáltatjuk termékeinket rendelkezésére, ameddig Önnek szüksége van rá! Minőség, egyszerűség, higiénia! Bízzon a Bebikellekek.hu által forgalmazott mellszívó készülékekben!

 

Hogyan könnyíti meg a mellszívó készülék a szoptatási időszakot?


mellszívóKézi és elektromos mellszívó készülékeink segítenek megtartani a mell egészséges állapotát, s hozzájárulnak, hogy beálljon az optimális mennyiségű tejtermelés. A mellszívó berendezéseknek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy gyermeke számára nem jut elegendő mennyiségű és minőségű anyatej. A szoptatási időszakot követően is termelődhet tej az emlőben, s ha a kisbabának már nincs rá szüksége, az anyukának magának kell lefejni. Ezt a műveletet napjában többször elvégezni fárasztó megterhelés, de a Bebikellekek.hu által kínált mellszívó berendezésekkel fájdalmak és megerőltetés nélkül el tudja végezni a fejést. Ezáltal nem gyullad be a melle, s az irritáló feszülés is elkerülhető! Így a mellszívó készüléknek köszönhetően szabadabban és kényelmesebben telhet a picivel a nap.

 

Praktikus, könnyen kezelhető és tisztítható, megbízható készülékek! Kölcsönözzön mellszívó berendezést a Bebikellekek.hu-ról!


Kedves anyuka! Ön tudja, mi a legnagyobb előnye az elektromos mellszívó készülékeknek? Eláruljuk! A mellszívó elektromos változata a baba szopásához hasonló hatást gyakorolnak a mellre, ami által szinte természetes módon kerül lefejésre. A mellszívó készülékek további előnyeihez sorolható, hogy a tárolóikat le tudja szerelni, s későbbi időkre el tudja tenni a hűtőbe.

A mellszívó készülékeknek vannak olyan válfajaik is, melyek pohár része egyszerűen és könnyedén cumisüveggé alakítható, így még inkább óvni tudja a mellét, s kényelmesebbé válik a szoptatás. A mellszívó készülékeket nagyon könnyű tisztán tartani, hiszen könnyen szét tudja szedni a szerkezetet.


kézi mellszívógépi mellszívó