Légzésfigyelő bérlés

Figyeljen, mert most megtudhatja, miért szükséges a légzésfigyelő készülék kisbabája egészségének nyomon követéséhez!


Légzésfigyelő eszközök

légzésfigyelőAngelcare AC301R típusú légzésfigyelő
  • 2db érzékelő táblát, 1 gyermekörzö egységet (adó) és 1 szülöi egységet (vevő) tartalmaz.
  • 12cm matrac vastagságig biztonságos a használat, (akár kókuszmatraccal is).
  • Az érzékelő táblát a matrac alatt kell elhelyezni.
  • Elemmel és hálózatról is használható.
  • Kórházak által is ajánlott a használata.

AKCIO!
Kölcsönzési díj:
3 hónapra 8000 Ft
(csak 2666 Ft/hó)
2 hónapra 6000 Ft
1 hónapra 3500 Ft
Angelcare légzésfigyelőAngelcare AC300 légzésfigyelő
  • 2db érzékelö táblát és 1db szülöi egységet foglal magában.
  • Az érzékelők a matrac alá helyezendők.
  • 12cm vastagságú matrac esetén is biztonságos (kókuszmatraccal is).
  • 2db ceruza elemmel müködik.
Kölcsönzési díj:
3 hónapra 7000 Ft
(csak 2333 Ft/hó)
2 hónapra 5000 Ft
1 hónapra 3000 Ft

 

Bébiőr1500 Ft/hó
Utazóágy350 Ft/nap
Magzatvédőöv1500 Ft/hó
Magzat szívhang hallgató (Utlrahangos)1800 Ft/hó
Pelenka25 Ft/db


Légzésfigyelő, a gondos szülők választása - Bebikellekek.hu!

légzésfigyelőÖn tudta, hogy a légzésfigyelő készülékek segítségével folyamatosan nyomon követheti kisbabája minden rezdülését? A légzésfigyelő készülékek olyanok, mint az őrangyalok. Akkor is figyelnek a kisdedre, amikor édesanya vagy édesapa már nem tud, hiszen bármennyire is szeretne minden szülő csöppsége mellett lenni a nap minden szakában, erre nem képes. A légzésfigyelő berendezések viszont minden aggodalmunkat messzire űzik, hiszen segítenek minket abban, hogy minden percben tudjunk figyelni kisbabánk egészségére. Így a légzésfigyelő készülék segít, hogy nyugodtan teljenek az éjszakák és a mindennapok.

 

Bízzon a Bebikellekek.hu légzésfigyelő készülékében! Kölcsönözzön nálunk!


légzésfigyelőA Bebikellekek.hu által kínált légzésfigyelő készülék számára még egy 12 centiméter vastag kókusz matrac sem jelent akadályt! A légzésfigyelő kifinomult és pontos érzékelő rendszerének köszönhetően ilyen esetekben is képes figyelmeztetni a szülőket, ha baj van! Gondoljon babája egészségére!

A légzésfigyelő szerkezet úgy őrködik babája felett, hogy közben egyáltalán nem zavarja a mozgását! Ez a különösen hatékony és kifinomult rendszer azonnal riaszt, ha a kicsi légzésében bármilyen problémát észlel. Ezáltal elkerülhető a tragédia: a fulladás vagy a bölcsőhalál. Éppen ezért légzésfigyelő készülékeink meghitt, nyugalmas családi légkört biztosítanak.

A bölcsőhalál vagyis a SIDS egy olyan hirtelen bekövetkező haláleset, mely egy éves kor alatt jellemző, s kimenetele nem tisztázható. A bébik egy hónapos és egy éves kor közötti halálát leggyakrabban ez okozza! A légzésfigyelő segít meggátolni a tragédiát!


Hogyan működnek a légzésfigyelő készülékek?

 

A gondos szülő, azaz Ön, a készüléket más babafigyelő eszközökkel is tudja kombinálni. A légzésfigyelő berendezés további előnyeihez tartozik, hogy kezelése nagyon egyszerű, nem igényel szakértelmet. Mindemellett a tisztántartása is igazán könnyen megoldható! Ugye mennyire megéri?


A légzésfigyelő berendezések elemet használnak, de léteznek olyan fajtái is, amelyek adapter segítségével, hálózati árammal is használhatók.


Ha a légzésfigyelő eleme lemerülőben van, akkor azonnal jelez, így nem áll fent az az eshetőség, hogy lemerül, s nem riaszt, ha gond van a csecsemő légzésével! Ha a hálózati árammal működő változatot választja, s esetlegesen áramszünet állna be, a készülék automatikusan átvált az elem használatára. Ezáltal a légzésfigyelő készülék egy pillanatra se hagyja őrizetlenül pici babáját.


A légzésfigyelő berendezések beszerzését a kórházak is javasolják.

 

légzésfigyelőlégzésfigyelő


Ennek ellenére ne feledje, a közvetlen, személyes felügyelet a legfontosabb, a nyugodt, békés, szeretetteljes családi légkörhöz viszont okvetlenül ajánlott a légzésfigyelő készülék beszerzése!

 

Hogyan zajlik a légzésfigyelő kölcsönzése?


légzésfigyelőHa Ön úgy döntött, hogy hisz nekünk, s kölcsönözni kíván egy légzésfigyelő készüléket, akkor annyi a dolga, hogy kapcsolatba lép velünk, telefonon vagy e-mailes úton. A rendelés beérkezése után házhoz szállítjuk a légzésfigyelő készüléket, de postai úton is igényelheti a terméket. A Kapcsolat menüpontban megadott városokba ingyenes kiszállítást biztosítunk, a hét minden napján (hétvégén is). A vidékre szállítást 30 Ft/km áron szolgáltatjuk. Ha postai úton szeretné igénybe venni légzésfigyelő bérlési szolgáltatásunkat, kérjük, adja meg pontos adatait e-mailben vagy hívjon telefonon. A postán elküldött termékért a bérleti díjat és a postaköltséget átvételkor kell kifizetni. Így kényelmesen és egyszerűen juthat hozzá légzésfigyelő készülékünkhöz.

A légzésfigyelő kölcsönzés akár egy hónapra vagy többre is megoldható, s havi fizetési lehetőség is rendelkezésére áll! Ennyit mindenkinek megér a gyermeke biztonsága, nem igaz?


légzésfigyelőAngelcare légzésfigyelő